MAGISKE INDSLAG TIL...

Julefrokost

Trylleri er den perfekte underholdning til firmajulefrokosten

Den traditionsrige julefrokost kan måske trænge til et lidt frisk pust en gang imellem. Så sikrer man, at dette års julefrokost bliver husket som noget særligt. Ud over den gode mad og festen med kollegerne, forstås.

Det magiske øjeblik...

Magisk Indslag til jeres julefrokost?
Et helt uforpligtende tilbud

Tryllekunstner og tankekontrollør Kim Oechsle kan levere morsom underholdning med en psykologisk snert, der får medarbejderne til både at løfte øjenbrynene, tabe underkæben og skraldgrine af forbløffelse.

Det kan enten foregå som et 30-minutters trylleshow eller som et løbende indslag, hvor jeg går rundt ved bordene eller blandt stående gæster og underholder med close-up trylleri.

Det er fingerfærdighed på højt plan og er både sjovt og fascinerende underholdning. Noget der giver alle i selskabet en fælles oplevelse.

Årets medarbejder eller lignende kan evt inddrages og hjælpe til ved et par numre. NB: Der er ingen bliver til grin (allerhøjst tryllekunstneren selv). Alle bliver godt behandlet og får en super oplevelse med hjem.

Til dette års julefrokost i WF Enterprise, var temaet ”en fortryllende aften” og vi havde blandt andet fornøjelsen af at se Kim Oechsle folde sig ud foran publikum. Alle i selskabet blev grebet af hans tricks, som passede perfekt til aftenen. En stor tak og varm anbefaling fra personalet i WF Enterprise.

WF Enterprise, Risskov

Tak for rigtig god underholdning til vores julefrokost. Folk var meget opstemte og glade efter dit show, som både var sjovt og fyldt med forundring. Det var ellers ikke de bedste forhold du blev budt, da du skulle underholde på 3 små hotelværelser, men det klarede du utrolig flot, og det gjorde bare stemningen endnu mere hyggelig. Prisniveauet ligger også på et sted, hvor alle kan være med - så tusind tak for en god oplevelse. – AdvokatForum A/S, Ikast

Få et helt uforpligtende tilbud

Magisk Indslag til jeres julefrokost?
Et helt uforpligtende tilbud