MAGISKE INDSLAG TIL...

Kursus og events for de ansatte

Magisk og uventet indslag til personalet eller kunderne

En af de ting, magien er rigtig god til, er at fange publikum med en overraskelse. Den helt særlige oplevelse, der opstår, når der pludselig sker noget helt uventet, giver en umiddelbar reaktion i form af nysgerrighed og glæde. Derefter kommer reflektionen, når man tænker over hvad der lige skete. Og så kommer lysten til at dele sine tanker med andre.

Det pirrer til både den humoristiske sans, intellektet og diskussionslysten og er et godt udgangspunkt i mange sammenhænge, hvis firmaet enten vil i kontakt med kunder eller give sine medarbejdere én på opleveren.

Tryllekunstneren på arbejde...

Events og kursus med et Magisk Indslag?
Få et helt uforpligtende tilbud

Kursus

Supplér undervisningen med lidt trylleri. Hvis der bestilles i god tid kan der muligvis udarbejdes en speciel magisk effekt til at understrege en pointe eller et tema.

Messer

Indfang tilskuere til jeres stand med trylleri og få dem i tale, anderledes og uformelt. Se mere om events.

Motivation, inspiration og arbejdsglæde

Brede smil og mystisk, unik stemning på arbejdspladsen. Jeg og evt. andre tryllekunstnere kan komme rundt til medarbejderne og give dem en arbejdsdag de sent vil glemme!

Team building

Lidt trylleri kan sætte gang i tankevirksomheden og udfordre medarbejderne til at tænke lidt ud af boksen

Arbejdsdag med overraskelser!

Tænk at man på en almindelig arbejdsdag kan blive rykket sådan rundt og få sig nogle gode grin og overraskelser. Der er nok at snakke om i kantinen - også dagen efter…!

Det var en kæmpe succes. Vores HR-mand kom sågar hen og gav krammere til afdelingen fordi han var så imponeret af vores smilstaffet :o) Kan kun anbefale et lignende arrangement til andre. Igen - det var en skøn dag med en masse glade mennesker og vi fik bestemt det ud af dagen som vi håbede og mere til. – DEVI A/S - member of the Danfoss Group

Få et helt uforpligtende tilbud!

Events og kursus med et Magisk Indslag?
Få et helt uforpligtende tilbud