MAGISKE INDSLAG TIL...

Bryllup og polterabend

Trylleri som indslag til konfirmation

Magisk indslag til bryllup og polterabend Bryllupsfesten skal være uforglemmelig, romantisk og ikke mindst magisk! Hvad er mere oplagt end at få en ægte tryllekunstner til at hjælpe med til at få magien til at ske!

Der er mange, mange små og store ting, der skal planlægges til denne Perfekte Dag. Udover selve festen er der måske også reception og polterabend, hvor et indslag med en ‘live’ tryllekunstner kan gøre oplevelsen til noget helt særligt.

Forkæl brudeparret med ægte magi

Få Magisk Indslag til bryllup
Få et helt uforpligtende tilbud

Indslag til bryllupsfesten

Et magisk indslag undervejs i bryllupsfesten er måske lige det der mangler for at få magien helt op at ringe. Måske vil du som gæst godt give brudeparret et overraskende indslag, som adskiller sig fra de øvrige? Her kommer brudeparret i centrum og får en oplevelse for livet.

Underholdning af gæsterne ved bordene

Jeg kan gå rundt og underholde gæsterne fra bord til bord med close-up trylleri, hvor man som publikum får lov til at røre ved tingene, at snakke med tryllekunstneren og i det hele taget opleve magien virkelig tæt på!

Det kan evt være et løbende indslag, som foregår imellem de øvrige. Her kan det være en god idé at aftale med toastmasteren inden, hvordan indslaget bedst passes ind.

Reception og underholdning under fotografering

Hvis der er en pause i bryllupsfesten, f.eks. mens brudeparret fotograferes, kan jeg komme og underholde gæsterne. Det kan sagtens foregå til f.eks. en reception, hvor jeg går rundt og tryller mellem stående gæster.

Polterabend

Hvis denne særlige dag skal have en kickstart eller et morsomt og overraskende punkt undervejs, kan trylleri være et godt bud. Det kan både ske hjemme i dagligstuen og på en café eller restaurant i løbet af dagen eller aftenen.

En uforglemmelig oplevelse

Brudeparret bliver en del af trylleshowet og får en kæmpe oplevelse.

Vi var meget imponerede over dine tricks, og synes vi fik fuld valuta for pengene. … Jeg hilser brudeparret og takker for din optræden. Med venlig hilsen

Camilla Rørbæk Vestergaard, Ry

Få et helt uforpligtende tilbud!

Få Magisk Indslag til bryllup
Helt uforpligtende tilbud