MAGISKE INDSLAG TIL...

Konfirmation

Trylleri som indslag til konfirmation

Sæt konfirmanden i centrum i sit helt eget trylleshow! Det er en uforglemmelig gave, godt billedmateriale og også et sjovt indslag for alle de andre gæster.

NB: I mit trylleri bliver ingen til grin - alle bliver behandlet med respekt og får en god oplevelse med derfra.

Måske er det billigere end du tror? Prisen er der som regel ikke nogen, der klager over…

Hele familien er underholdt

Spørg om Magisk Indslag til konfirmationen
Helt uforpligtende tilbud

Konfirmandens eget trylleshow

Som udgangspunkt laver jeg et 30-minutters trylleshow for hele familien.

Til konfirmationer har konfirmanden mulighed for at være med (hvis han/hun er med på den) til enkelte numre.

Der er garanti for masser af gode grin og en god, fælles oplevelse, fordi konfirmanden er med til at få magien til at ske. 

en helt personlig oplevelse tæt på…

Af og til optræder jeg kort for hele publikum og så går jeg rundt blandt gæsterne til festen og laver close-up trylleri ved bordene. Dvs at man har mulighed for at se trylleriet helt, helt tæt på. Man kan selv få lov at røre ved og holde tingene, og ikke mindst snakke med tryllekunstneren. Dem der har lyst, kan følge med rundt og se trylleriet ved de andre borde.

Tryllekunstneren var lige ved vores bord!

Hele familien bliver underholdt - og trylleriet kan tilpasses de personer, der sidder ved hvert bord. Jeg har masser af sjove ting i lommerne og kan fascinere børn, unge og gamle med de besynderligheder der foregår. Det hele er baseret på fingerfærdigheds-trylleri og jeg anvender reb, kugler, mønter, nøgler m.m.

Kim sa la Bim kom og tryllede ved vores søns konfirmation under middagen. Det var et hyggeligt og sjovt show med spænding i luften som både voksne og børn blev grebet af. Det levede fuldt ud op til vores forventninger og ønsker; gæsterne blev inddraget på en behagelig måde, og showet passsede ind i en familiefest, således at det var et anderledes indslag, der vakte opmærksomhed på en meget god måde. – Bligård & Skjold, Skødstrup

Få et helt uforpligtende tilbud

Spørg om Magisk Indslag til konfirmationen
Helt uforpligtende tilbud