MAGISKE INDSLAG TIL...

Fødselsdag og familiefest

Familiefestens mest originale indslag!

Hvordan kommer man lige op med et indslag, som ikke ligner de andre? Et besøg af den sjove tryllekunstner Kim Oechsle er et rigtigt godt bud.

Underholdning på tværs af alder

Trylleri er lige så fascinerende for børnebørnene som for bedsteforældrene og kan binde selskabet sammen om en fælles oplevelse, som man kan snakke om længe efter. Ikke bare efter tryllekunstneren er kørt igen, men også året efter!

Hold godt øje...

Magisk Indslag til jeres fest?
Helt uforpligtende tilbud

Trylleri til fødselsdagsfest

Hvadenten du vil overraske dine gæster til din egen fødselsdag eller - hvis du selv er gæst - vil sørge for et mindeværdigt indslag til fødselarens fest, er et besøg af tryllekunstneren Kim Oechsle en sikker succes.

Det er lidt svært at bestille underholdning, når man ikke helt ved, hvad det er man bestiller, og vi var faktisk så spændte, at vi havde svært ved at sove op til festen, men det havde ikke været nødvendigt, det var fantastisk, der blev mumlet godt, hvordan gjorde han det, mange var forundret, at se det så tæt på, og så alligevel ikke kunne regne den ud. Ville bare lige sige; mange tak for en god og underholdende eftermiddag. – Henriette Bramsgaard Damsgaard, Tranbjerg

Trylleshow for for alle

Jeg kan optræde med et varieret 30-minutters trylleshow for alle. Herunder inddrages festens midtpunkt som medhjælper.

Trylleshow og close-up trylleri ved bordene

Trylleri helt tæt på

Når jeg tryller ved bordene eller går rundt imellem tryller jeg der, hvor gæsterne er. Et godt tidspunkt kan være under desserten, hvor man slapper af. Så får alle en meget personlig oplevelse, når de får lov at se trylleriet helt tæt på. Det føles eksklusivt og kan alligevel foregå i en helt uformel og afslappet atmosfære. Og der er masser af gode grin undervejs. Jeg tryller med mønter, kort, reb, elastikker, kugler og meget mere. Intet af det opfører sig som det plejer. Det virker næsten, som om der er magi involveret ;-)

Få et helt uforpligtende tilbud!

Magisk Indslag til jeres fest?
Helt uforpligtende tilbud